Χρήσιμες πληροφορίες

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και ολοκληρώσετε την παραγγελία (πληρωμή προκαταβολής ή εξόφλησης όλου του ποσού) σας στέλνουμε το προσχέδιο στο email σας για να το ελέγξετε. Από την ημέρα που εγκρίνετε το προσχέδιο, τα προσκλητήρια σας αποστέλλονται σε 3-10 μέρες. Ανάλογα με τον συνδυασμό προϊόντων που έχετε κάνει με θεματικά αντικείμενα η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει μερικές μέρες ακόμα.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε συμπληρωματικά 10-20 τεμ. υπάρχει ελάχιστη χρέωση εκτυπωτικών (15€) +την αξία του προσκλητηρίου. Παράδειγμα 0,80€ χ 15 τεμ. = 12€ αξία προσκλητηρίων + 15€ εκτυπωτικά. Γι’ αυτό καλό είναι να υπολογίζετε λίγα παραπάνω προσκλητήρια στην αρχική σας παραγγελία. Ωστόσο εάν επιθυμείτε συμπληρωματικά κάποια κομμάτια θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 23820 81544 ή να μας στείλετε γραπτός το αίτημά σας στο info@sampos.gr.

Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από αυτό που βλέπουμε στην οθόνη διότι η κάθε οθόνη έχει διαφορετικές ρυθμίσεις όπως ρόλο παίζουν και οι ποιότητες των χαρτιών (π.χ. γκοφρέ, μεταλιζέ). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει μια ελάχιστη απόκλιση ανάλογα την περίπτωση.